WERELDWIJD ERKENDE OPLEIDING IN COMPLEMENTAIRE ZORG

T 06 - 21 59 10 22    info@healingtouch.nl

Helen op Afstand

Je hebt de eerste Meten is Weten masterclass gevolgd en gaat nu een stap verder voor het complete pakket. Je gaat helen op afstand volgens veilige en verantwoorde protocollen.

Een belangrijke peiler voor de uitleg van de werking van diagnose middelen is de Kwantum-mechanica. De Kwantum-mechanica gaat er van uit dat alles energie is. Werkelijk ALLES. En die energie, zoals we in Meten is Weten 1 inmiddels mochten ervaren, bestaat uit golven en deeltjes die steeds bewegen en zich vertalen in trillingen. Jijzelf bent ook een concretisering van die energie. Daarom kun je ook op afstand helen of energie uitwisselen. 

Om veilig te werken is het goed om bekend te zijn met overdracht en tegenoverdracht. Hoe we onszelf als instrument inzetten, zowel lichamelijk, geestelijk als energetisch. Hoe leer je energetisch helen veilig toe te passen op afstand? Deze dag gaan we met dit thema zowel theoretisch als praktisch aan de slag. 

Aan bod komt ook hoe jij wetenschappelijk onderzoek kan gebruiken. Waar kun je dit vinden en hoe neem je dit op in je casuïstiek.  

Kortom: je werkt met energie en zo krijgt de metafysica en mystiek middels jouw kennis en inzicht, handen en voeten binnen jouw praktijk. De dag valt binnen het door de SNRO geaccrediteerde scholingstraject tot Healing Touch Therapeut  voor 7 bijscholingspunten. 

Docent:  Drs Adriënne van der Kuy heeft klinische orthopedagogiek gestudeerd, en heeft ze de opleiding Practitioner en Master Practitioner Neuro Linguïstisch Programmeren en de training Symboliek Chartres gevolgd bij Arcturus in België, Contemplatietraining, Energiewerk en Self Identity Ho’oponopono.

Meer informatie en aanmelden via Agenda