WERELDWIJD ERKENDE OPLEIDING IN COMPLEMENTAIRE ZORG

T 06 - 21 59 10 22    info@healingtouch.nl

Open Introductie Clinics

De mens is energie

Energie wordt veelal gedefinieerd als de bron van de kracht die kan worden gebruikt om werk te verrichten of een doel te bereiken. In een meer wetenschappelijke benadering wordt energie gedefinieerd als informatie die vibreert. 

De wetenschap heeft vastgesteld dat alles in het heelal vibreert. Bovendien vibreert alles met zijn eigen snelheid  We bestaan uit energie; alles in de wereld bestaat uit energie. Deze energie kan zich uiten in patronen, geluid, lichaamslagen, gedachten.   

Als we de definitie van energie als informatie die vibreert verbreden zodat gezondheid eronder valt dan kunnen we gezondheid definiëren als de staat van een organisme op een gegeven moment. Er is sprake van een goede gezondheid als een organisme en zijn bestanddelen zoals cellen en organen optimaal functioneel vibreren.

Vibratiegeneeskunde is het opzettelijk gebruik van een frequentie (vibratie niveau)om een andere frequentie positief te beïnvloeden of een organisme in evenwicht te brengen. Ook energetische healing gebruikt informatie, samen met vibratie om een effect te bewerkstelligen.   (bron: Cyndi Dale, Het Subtiele Lichaam, Een encyclopedie van de energetische anatomie . Altamira Haarlem, 2011)

Ben je persoonlijk geïnteresseerd of nieuwsgierig? Of wil je om- of bijscholen?

Wie het zelf wil leren, hoeft geen ervaring met energie te hebben. Dat kun je leren. We maken door een lichte aanraking contact met het energieveld (aura) en de energiecentra (chakra's) om de levenskracht uit te nodigen meer te stromen en het zelfregulerend vermogen te stimuleren.  

Wil je meer concreet weten hoe dat mogelijk is en het zelf ervaren? 

Kom dan vrijblijvend kennismaken tijdens een Introductie Clinic ochtend of middag.

Prijs: €15- incl. thee/koffie, een korte persoonlijke proefbehandeling

Locaties: Haarlem centrum, de adresgegevens wordt doorgegeven in de bevestiging na opgave.

Heb je nog vragen? Dan kun je een contactformulier insturen met jouw vraag. 

Aanmelden introductie clinic

Hieronder vind je twee korte introductiefilmpjes waarin wordt uitgelegd wat Healing Touch is en hoe dit werkt.

 

Bent u een nieuwe student?

 

Registreer dan hier