WERELDWIJD ERKENDE OPLEIDING IN COMPLEMENTAIRE ZORG

T 06 - 21 59 10 22    info@healingtouch.nl

Trauma & Energiewerk 2

Trauma is meer in de belangstelling gekomen. Het treft iedereen, hetzij door eigen ervaring of doordat iemand in je omgeving een traumatische ervaring heeft meegemaakt. Er zijn grote en kleine trauma's. Hersenonderzoek heeft aangetoond dat trauma het zenuwstelsel ontregelt. Er wordt verschil gemaakt tussen een ontwikkelingstrauma, verbindingstrauma en shock trauma. Hoe kun je het zelf-genezend vermogen uitnodigen weer te gaan stromen? Hoe kan je hier als therapeut energetisch mee werken?

Lees deze link over HT & PTSS

De ochtend beginnen we met het eigen lijf als uitgangspunt. De middag leren we 2 eenvoudige behandelingen te geven, die we ook zelf ontvangen. We kijken naar de bronnen en aanpak van verschillende methoden die energetisch met trauma werken, zoals EMDR, Somatic Experience (S.E.), Bio-Release en Healing Touch. Deze zijn mooi te combineren met je bestaande kennis en eigen praktijk. De dag valt binnen het door de SNRO geaccrediteerde scholingstraject tot Healing Touch Therapeut  voor 7 bijscholingspunten. Aanmelden via Agenda.

Ben je persoonlijk geïnteresseerd of beroepsmatig als healer, massagetherapeut, verpleegkundige, fysiotherapeut, arts of psycholoog, dan is dit een bijeenkomst om meer over energie te leren en vooral ook zelf te ervaren wat Healing Touch is.

Docent: Wietzke van Oene, CHTP/I is sinds 1989 Biodynamisch therapeut, Bio-Release Instructor, gecertificeerd Healing Touch Therapeut en Healing Touch docent. Ze heeft ruime ervaring in energetische healing en lichaamsgerichte therapie.