WERELDWIJD ERKENDE OPLEIDING IN COMPLEMENTAIRE ZORG

T 06 - 21 59 10 22    info@healingtouch.nl

Meten = Weten 1

Tijdens de opleiding voor Healing Touch (HT) therapeut leren wij om door middel van de pendel het energiesysteem van de cliënt te meten.

Deze eendaagse masterclass gaat hier dieper op in.  

Hoe werkt een pendel? Waarom beweegt de pendel terwijl jij geen beweging maakt? Dit zijn meteen de moeilijkste vragen om te beantwoorden. Er zijn uitgebreid studies naar gedaan. Met de verklaringen die er nu zijn kun je een boek vullen. We besteden uitgebreid aandacht aan de voorbereiding en energetische assessment bij een behandeling. Een goede voorbereiding is het halve werk! 

Een belangrijke peiler voor de uitleg van de werking van de pendel is de Kwantum-mechanica. De Kwantum- mechanica gaat er van uit dat alles energie is. Werkelijk ALLES. En die energie bestaat uit golven en deeltjes die steeds bewegen en zich vertalen in trillingen. 

Kortom: je werkt met energie, met trillingen, met de metafysica. De pendel is een vertaling, een concretisering van die energie. En dat maakt de pendel een geweldig mooi instrument om mee te werken. Naast de pendel kunnen we ook de kwaliteit van energie meten met de zgn. Bovismeter. Ook deze manier van meten en weten komt tijdens deze Module aan bod. De dag valt binnen het door de SNRO geaccrediteerde scholingstraject tot Healing Touch Therapeut  voor 7 bijscholingspunten. 

Docent:  Drs Adriënne van der Kuy heeft klinische orthopedagogiek gestudeerd, en heeft ze de opleiding Practitioner en Master Practitioner Neuro Linguïstisch Programmeren en de training Symboliek Chartres gevolgd bij Arcturus in België, Contemplatietraining, Energiewerk en Self Identity Ho’oponopono.

Kosten en aanmelden via Agenda