WERELDWIJD ERKENDE OPLEIDING IN COMPLEMENTAIRE ZORG

T 06 - 21 59 10 22    info@healingtouch.nl

Meten = Weten 2

Deze Masterclass is een verdiepende workshop om jezelf als verbindend middel te ervaren en in het geheel te zetten. Onze Masterclasses zijn bieden zoawel theorie als praktijk oefeningen.

Uitgangspunt voor deelname aan deze dag is dat je bekend bent met het waarnemen van energie op jou manier, met trillingen en met de metafysica. Je hebt de eerste Meten is Weten masterclass gevolgd en bent nieuwsgierig naar het 'grotere plaatje'. 

Toepassing en meerwaarde: 
De kwantum energie, zoals we in Meten is Weten 1 inmiddels mochten ervaren, bestaat uit golven en deeltjes die steeds bewegen en zich vertalen in trillingen. Jijzelf bent ook een concretisering van die energie. Daarom kun je ook op afstand helen of energie uitwisselen. We zijn onlosmakelijk verbonden met een geheel. 

Wanneer we onszelf lichamelijk, geestelijk als energetisch als instrument inzetten, kun je ook op afstand energetisch helen toepassen. Deze dag gaan we met dit thema zowel theoretisch als praktisch aan de slag.  Kortom: je werkt met energie en zo krijgt de metafysica en mystiek middels jouw kennis en inzicht, handen en voeten binnen jouw leven/praktijk. 

Gericht wetenschappelijk onderzoek welke de aangeboden lesstof kan staven, komt ook aan bod. Waar kun je dit zelf vinden en hoe neem je dit op in je casuïstiek.  Nieuwsgierig? We gaan zelf aan de slag met het opzetten en uitvoeren van een energetisch wetenschappelijk onderzoekje.  

Wat je leert: 

  • Je eigen inzicht, intentie en energie als diagnostisch middel te gebruiken.
  • Ontwikkel je meer bewustzijn over energetische / kosmische energie.
  • Kun je deze meer gericht uitnodigen en toepassen, ook met behulp van edelstenen en intentie. 

Iedere energetisch of complementaire zorg student of therapeut die zich in het betreffende thema wil verdiepen, ook van andere stromingen, is van harte welkom. 

Docent: Wietzke van Oene, CHTP/I

Je ontvangt een deelnamebewijs met 7 bijscholingsuren per dag. 
Kosten: € 125, incl. werkboek, thee/koffie/lunch. Met HT studiejaarpas 10% korting.

Locatie: Haarlem. 

Alle Masterclasses zijn op een vrijdag of zaterdag of zondag van 9.30 uur tot uiterlijk 17.00 uur. 

De dag valt binnen het door de SNRO geaccrediteerde scholingstraject tot Healing Touch Therapeut  voor 7 bijscholingspunten. 

Meer informatie en aanmelden via Inschrijfformulier