WERELDWIJD ERKENDE OPLEIDING IN COMPLEMENTAIRE ZORG

T 06 - 21 59 10 22    info@healingtouch.nl

Meten = Weten 2

Je hebt de eerste Meten is Weten masterclass gevolgd en bent nieuwsgierig naar het 'grotere plaatje'.

De kwantum energie, zoals we in Meten is Weten 1 inmiddels mochten ervaren, bestaat uit golven en deeltjes die steeds bewegen en zich vertalen in trillingen. Jijzelf bent ook een concretisering van die energie. Daarom kun je ook op afstand helen of energie uitwisselen. We zijn onlosmakelijk verbonden met een geheel. 

Wanneer we onszelf lichamelijk, geestelijk als energetisch als instrument inzetten, kun je ook op afstand energetisch helen toepassen. Deze dag gaan we met dit thema zowel theoretisch als praktisch aan de slag.  Kortom: je werkt met energie en zo krijgt de metafysica en mystiek middels jouw kennis en inzicht, handen en voeten binnen jouw praktijk. 

Gericht wetenschappelijk onderzoek welke de aangeboden lesstof kan staven, komt ook aan bod. Waar kun je dit zelf vinden en hoe neem je dit op in je casuïstiek.  En we wekken jou nieuwsgierigheid. We gaan zelf ook aan de slag met het opzetten en uitvoeren van een energetisch wetenschappelijk onderzoekje.  

De dag valt binnen het door de SNRO geaccrediteerde scholingstraject tot Healing Touch Therapeut  voor 7 bijscholingspunten. 

Meer informatie en aanmelden via Agenda