WERELDWIJD ERKENDE OPLEIDING IN COMPLEMENTAIRE ZORG

T 06 - 21 59 10 22    info@healingtouch.nl

Healing Touch Therapeut

Voor de Healing Touch Therapeut staat het holistisch welzijn van de mens centraal. Zij helpt het herstellend vermogen uit te nodigen meer te stromen. De Healing Touch Therapeut heeft geen medisch-inhoudelijke taken en richt zich op de complementaire ofwel integratieve zorg. 

Na afronding van deze deeltijd studie beheers je specifieke Healing Touch competenties. Denk aan alles wat er nodig is om zelfverzekerd te zijn in je eigen praktijk of in de  samenwerking met andere zorgprofessionals. Kortom, een Healing Touch Therapeut heeft een dynamische functie in de wereld van de complementaire zorg.  Alle lesstof en opdrachten bereiden je hierop voor.

Je volgt in een periode van 3 jaar het hele traject inclusief intervisie, tentamen opdrachten en studiebegeleiding. Je wordt getoetst, rond alles af tijdens de stageperiode en ontvangt na succesvolle afronding, een diploma Healing Touch Therapeut.

Deze praktijkgerichte opleiding verrijkt je persoonlijke ontwikkeling, methodieken en de daarbij noodzakelijke theoretische kennis op post MBO/HBO niveau. Vanzelfsprekend beheers de Nederlandse taal voldoende. Kennis van de Engelse taal is zeker een pré maar niet noodzakelijk. 

De opleiding is geschikt voor hbo-opgeleiden of mbo-opgeleiden met hbo-denkniveau, en is een post HBO-conforme beroepsopleiding van 60 CE's. 

De kosten zijn € 2.750 per jaar. Een klein gedeelte (studiematerialen) is met btw belast. Je betaalt per studie jaar (sept - juli) tenzij anders afgesproken. De studieduur is 3 jaar.Geïnteresseerd? Klik hier voor meer inhoudelijke informatie, data en aanmelding.