WERELDWIJD ERKENDE OPLEIDING IN COMPLEMENTAIRE ZORG

T 06 - 21 59 10 22    info@healingtouch.nl

Healing Touch

Healing Touch is een verzameling van energetische interventies en betekent ‘helende aanraking’. Het mag inmiddels bekend zijn dat aanraking ons  zelfgenezend vermogen stimuleert: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. In en rondom ons lichaam stroomt immers ook energie die ons in evenwicht houdt. Je kunt deze energie ervaren, hoewel je het vaak niet concreet kunt zien.

Energie is onder diverse namen bekend, zoals Chi in de Chinese medische traditie, Prana uit de Indiase filosofie en bio-plasma energie in de moderne wetenschappen.  De bron van wijsheid van deze interventies is vervat in traditionele geneeswijzen en het werk van hedendaagse wetenschappers en energietherapeuten zoals o.a. Dora Kunz, Rosalyne Bruyere, Brugh Joy, James Oschman, Markidis, Barbara Brennan en Janet Mentgen. 

Het NIH (National Institute of Health, USA) classificeert Healing Touch als een bioveld therapie en een verpleegkundige interventie die bestaat uit een aantal gestandaardiseerde, non-invasieve technieken. 

De zachte aanraking (hands-on en hands-off) helpt het energieveld in balans te brengen en het zelfhelend vermogen te ondersteunen.

Binnen de Complementaire en Integrale Zorg is Healing Touch een erkende Energetische Interventie. Healing Touch biedt een nieuw perspectief van waaruit zorg kan geboden worden. Healing gaat verder dan het oog reikt.

Deze opleiding geeft energie! Lees hier meer over de inhoud