WERELDWIJD ERKENDE OPLEIDING IN COMPLEMENTAIRE ZORG

T 06 - 21 59 10 22    info@healingtouch.nl

Introductie Clinics

We zijn energie :)

Energie is een bron van de kracht die kan worden gebruikt om werk te verrichten of een doel te bereiken. De wetenschap heeft vastgesteld dat alles in het heelal vibreert. Bovendien vibreert alles met zijn eigen snelheid  We bestaan uit energie; alles in de wereld bestaat uit energie. Deze energie is ook herkenbaar als patronen, geluid, lichaamsensaties, gedachten.    (bron: Cyndi Dale, Het Subtiele Lichaam, Een encyclopedie van de energetische anatomie . Altamira Haarlem, 2011)

Wie het zelf wil leren, hoeft geen ervaring met energie te hebben. Dat kun je leren of verder ontwikkelen. Door een lichte aanraking maken we contact met het menselijke energiesysteem via de aura en de energiecentra (chakra's) om de energiestroom uit te nodigen en het zelfhelend vermogen te stimuleren.  

 

Wil jij meer weten over de Healing Touch studie en het zelf doen en uitwisselen

Kom dan vrijblijvend naar één van de HT CLINICS om kennis te maken met Healing Touch:

zaterdag 7 maart  van 14 -17  uur of  zaterdag 12 september van 14 -17 uur. 

We verwelkomen u graag in de woonkamer van onze vaste locatie: Huis ter Kleef (volg Innerworks yoga), Haarlemmer Kweektuinen, Kleverlaan 9 B in Haarlem. 

Gemakkelijk bereikbaar met OV en parkeergarage op loopafstand.  Deelname €15. Vermeld je de keuzedatum in de aanmelding? Aanmelden

Hieronder vind je twee korte introductiefilmpjes waarin wordt uitgelegd wat Healing Touch is en hoe dit werkt.