WERELDWIJD ERKENDE OPLEIDING IN COMPLEMENTAIRE ZORG

T 06 - 21 59 10 22    info@healingtouch.nl

Praktijken

Meer weten over Healing Touch? Bijgaand hebben we een kort filmpje

De behandelaars bieden zelfstandig behandelingen aan. Dit gaat buiten onze Academie om en valt buiten onze verantwoordelijkheid.*

Een proefbehandeling? Maak gerust kennis met een van de Healing Touch behandelaars:

NEDERLAND:

BELGIE

Een Healing Touch Buddy (HTB)  heeft de eerste 3 Modules afgerond en is gekwalificeerd zich als vrijwilliger te presenteren en/of de interventies binnen een bestaande praktijk toe te voegen als energetische interventies. 

Een Healing Touch Buddy (HTP)  heeft 5 Modules afgerond en is gekwalificeerd interventies binnen een bestaande praktijk toe te voegen als energetische interventies.

Een Healing Touch Therapeut (cHTT) heeft de door de SNRO geaccrediteerde conform post-HBO opleiding met sukses afgerond. 

Een 'vakdocent ' is gekwalificeerde gastdocent met een bepaalde expertise / vakgebied. Een 'stafdocent ' is gekwalificeerde hoofddocent met een bepaalde expertise / vakgebied en aangesloten bij de Academie. Een docent i.o. is een docent in opleiding.  

* Overal waar behandelingen worden aangeboden, kan er iets mis gaan. Dat is vervelend. De kunst is om zo snel mogelijk met elkaar een oplossing te vinden en het vertrouwen wederzijds te herstellen. Informeer zo nodig bij de behandelaar of zij/hij is aangesloten bij een beroepsorganisatie of klachtenorganisatie (WKKGZ).