WERELDWIJD ERKENDE OPLEIDING IN COMPLEMENTAIRE ZORG

T 06 - 21 59 10 22    info@healingtouch.nl

Masterclass Energetisch Praktijkbeheer

Planning: deze Masterclass wordt in 2022 weer aangeboden.

Heb je je weleens gerealiseerd dat jij in eerste instantie zelf de praktijkruimte bent en tegelijkertijd van invloed bent op de praktijkruimte?  En heeft die ruimte ook invloed op jou? Alles is tenslotte energie. Zo werk je niet alleen met energie wanneer je Healing Touch beoefent, maar bestaat ook de behandelruimte uit energie. Iedereen en alles heeft een uitstraling. De waarneming hiervan kun jij verder verdiepen. Precies zoals je ook de aura van de mens hebt leren waarnemen. Elke ruimte heeft een vloer. Elke vloer heeft een vloeruitstraling, omdat de aarde zelf energie uitstraalt.  Veelal denken we wel aan het opruimen, schoonmaken en aangenaam inrichten van een behandelruimte. Vaak zijn we ons veel minder bewust van het feit dat je, naast jezelf, ook een ruimte energetisch beïnvloed.

Hoe dit werkt?  Op fysiek, emotioneel, geestelijk gebied kun je alles doen om een 'sacred space' te manifesteren. Met behulp van beweging, spelen, meditatie, het afbakenen en beveiligen van het eigen auraveld, gebruik van kleur, klank of andere middelen kun je een ruimte verlichten. Daarvoor is het goed je bewust te zijn van wat je doet, hoe je het doet en vooral jouw eigen licht te laten stralen. Jouw eigen unieke energietrilling mag jouw behandelruimte vullen en het zelfhelend vermogen binnen jou en anderen activeren.

Voor deelname aan deze masterclass heb je tenminste Module 1 en 2 van het opleidingsprogramma Healing Touch gevolgd. Tevens heb je de masterclass Meten is Weten 1 gevolgd en kun je werken met de pendel en de Bovis-schaal. Of heb je een vergelijkbare achtergrond en ben je voldoende bekend met het geven van energetische behandelingen en het werken met de pendel. De dag valt binnen het door de SNRO geaccrediteerde scholingstraject tot Healing Touch Therapeut  voor 7 bijscholingspunten, en is voor externe professionals toegankelijk, na een telefonische intake. 

Informatie over de locatie, prijs en data :  Agenda