WERELDWIJD ERKENDE OPLEIDING IN COMPLEMENTAIRE ZORG

T 06 - 21 59 10 22    info@healingtouch.nl

Trauma & Energiewerk 1

Uitgangspunten

Trauma komt met de dag meer in de belangstelling. Het treft iedereen, hetzij door eigen ervaring of indirect. Er zijn grote en kleine trauma's. Hersenonderzoek heeft aangetoond dat trauma het zenuwstelsel ontregelt. Middels 2 masterclasses focussen we op het herkennen van de verschillende soorten van trauma, wat te doen of juist na te laten.

Toepassing en meerwaarde:  We combineren Bio-Release, Biodynamische lichaamstherapie en Healing Touch om het celgeheugen in het lichaam uit te nodigen te stromen. Deze methoden zijn mooi te combineren met je bestaande kennis en eigen praktijk. Je geeft en ontvangt een mooie behandeling met elkaar. 

Wat je leert: De ochtend begint met het eigen lijf als uitgangspunt. We doen de Jellyfish oefening en je nodigt jouw eigen zelfhelend vermogen uit weer te stromen middels het lichaam. Hoe kan je hier vervolgens als therapeut energetisch mee werken? Wat nemen de buikhersenen waar (peristaltisch waarnemen van de  darmen)? De middag doen we de Calming Palming, waarbij fysieke aanraking, intentie en aandacht de sleutelwoorden zijn. 

Doelgroep: Je hebt een energetische opleiding gevolgd, of hier nog mee bezig, en je bent op zoek naar verdieping d.m.v. meer kennis en kunde.Iedere energetisch of complementaire zorg student of therapeut die zich in dit thema wil verdiepen, ook van andere stromingen, is van harte welkom.

Punten? Vraag jouw beroepsorganisatie de Masterclass te erkennen als professionele bijscholing. Heb jij geen Healing Touch gedaan, maar je bent wel energetisch werkend therapeut, dan ben je welkom je aan te melden. Om te zorgen dat de groep vanuit één basislijn start, is een korte telefonische intake wenselijk. De beroepsorganisaties zoals o.a. BATC en SBLP hebben deze Masterclass Trauma & Energiewerk 1 als bijscholing van 7 CE's erkend.  

Docent: Charlotte van der Molen, biodynamisch lichaamstherapeut

Je ontvangt een deelnamebewijs met 7 bijscholingsuren per dag. 
Kosten: € 125, incl. werkboek, thee/koffie. Met HT studiejaarpas 10% korting.

Locatie: Haarlem. 

Alle Masterclasses zijn op vrijdag of zaterdag of zondag van 9.30 uur tot uiterlijk 17.00 uur. 

Meer informatie en aanmelden via Inschrijfformulier