WERELDWIJD ERKENDE OPLEIDING IN COMPLEMENTAIRE ZORG

T 06 - 21 59 10 22    info@healingtouch.nl

Trauma & Energiewerk 1

Trauma komt met de dag meer in de belangstelling. Het treft iedereen, hetzij door eigen ervaring of doordat iemand in je omgeving een traumatische ervaring heeft meegemaakt. Er zijn grote en kleine trauma's. Hersenonderzoek heeft aangetoond dat trauma het zenuwstelsel ontregelt. Er wordt verschil gemaakt tussen een ontwikkelingstrauma, verbindingstrauma en shock trauma.

Uitgangspunten: Je hebt een energetische opleiding gevolgd, of hier nog mee bezig, en je bent op zoek naar verdieping d.m.v. meer kennis en kunde. 

Trauma komt met de dag meer in de belangstelling. Het treft iedereen, hetzij door eigen ervaring of indirect. Er zijn grote en kleine trauma's.  Er wordt verschil gemaakt tussen een ontwikkelingstrauma, verbindingstrauma en shock trauma.

Toepassing en meerwaarde: Trauma en Energiewerk 1 focust op vroeg- of oertrauma. Hoe kun je het zelf-genezend vermogen uitnodigen weer te gaan stromen? Hoe kan je hier als therapeut energetisch mee werken? En hoe nemen de buikhersenen (peristaltisch waarnemen van de darmen) dit waar?

Wat je leert: De ochtend beginnen we met het eigen lijf als uitgangspunt. We gebruiken bronnen en aanpak van Bio-Release, Biodynamische therapie en Healing Touch om energetisch en met intentie met trauma werken. Deze zijn mooi te combineren met je bestaande kennis en eigen praktijk. Je leert deze dag 2 mooie behandelmethoden rondom oertrauma toe te passen en uit te wisselen met elkaar. 

Doelgroep: Vraag dan jouw beroepsorganisatie de Masterclass te erkennen als professionele bijscholing. Heb jij geen Healing Touch gedaan, maar je bent wel energetisch werkend therapeut, dan ben je welkom je aan te melden. Om te zorgen dat de groep vanuit één basislijn start, is een korte telefonische intake wel een vereiste. De beroepsorganisatie BATC, KNTO en SBLP heeft deze Masterclass Trauma & Energiewerk 1 als bijscholing van 7 CE's erkend.  

Docent: Docent Charlotte van der Molen, biodynamisch lichaamstherapeut

Meer informatie en aanmelden via Agenda