WERELDWIJD ERKENDE OPLEIDING IN COMPLEMENTAIRE ZORG

T 06 - 21 59 10 22    info@healingtouch.nl

Trauma & Energiewerk 2

Uitgangspunten: Je hebt Masterclass Trauma & Energiewerk 1 of een energetische/passende opleiding gevolgd, of bent hier nog mee bezig. Je bent op zoek naar verdieping d.m.v. meer kennis en kunde. Dan is deze Masterclass een logische stap om ook de energetische impact van trauma's te kunnen begrijpen. Deze dag gaat vooral over verbindings- en shocktrauma zoals PTSS. 

Toepassing en meerwaarde:  Zowel de aura als de chakra's kunnen door een shock uit balans zijn geraakt. Zo voelt iemand zich na een ongeluk bijvoorbeeld 'nooit meer dezelfde' of voelt zich als 'een wandelende bom'.  Deze pratronen zijn in het energetisch veld terug te vinden. Herstellen van het evenwicht kan worden uitgenodigd door gebruik van gerichte technieken voor de haralijn en de eerste laag van de aura.  Als de 'haralijn' uit balans is of er een 'gat' in de aura zit, zal daardoor de hoeveelheid energie die iemand ter beschikking heeft, worden belemmerd. 

Wat je leert: het ochtend thema: hersengolven en -activiteit. De middag leren we de haralijn te meten, uit te nodigen meer in balans te komen en de aura magnetisch te balanceren. We wisselen een behandeling met elkaar uit. Alles is mooi te combineren met je bestaande kennis en eigen praktijk. 

Doelgroep: Vraag dan jouw beroepsorganisatie de Masterclass te erkennen als professionele bijscholing. Heb je de 1e Masterclass niet gevolgd, dan is een korte telefonische intake wel een vereiste om vanuit één basislijn te starten. De beroepsorganisatie BATC, KNTO en SBLP heeft deze Masterclass Trauma & Energiewerk 2 als bijscholing van 7 CE's erkend.  

Docent: Wietzke van Oene, Healing Touch en biorelease docent, biodynamisch lichaamstherapeut, ervaringsdeskundige 

Docent Wietzke van Oene 

Is dit een inspirerende bijscholing die jouw ervaring / praktijk kan verdiepen en kan bijdragen tot jouw bijscholingspunten? Vraag dan jouw beroepsorganisatie de Masterclass ook te erkennen als bijscholing, net zoals de BATC, CAT, SBLP, KTNO dat ook doen.

Heb jij geen Healing Touch gedaan, maar wel energetisch therapie? Neem dan contact met ons op voor een korte intake. We willen zorgen dat de groep vanuit één basislijn start. Aanmelden via Agenda.

Lees deze link over HT & PTSS