WERELDWIJD ERKENDE OPLEIDING IN COMPLEMENTAIRE ZORG

T 06 - 21 59 10 22    info@healingtouch.nl

Trauma & Energiewerk 2

Uitgangspunten: Je hebt de Masterclass Trauma & Energiewerk 1 of een vergelijkbare energetische basis. Je bent op zoek naar verdieping d.m.v. meer kennis en kunde. Deze Masterclass is een verdiepende stap om ook de energetische impact van trauma's te kunnen begrijpen. Deze dag gaat vooral over de invloed van de haralijn na een shocktrauma zoals een ongeluk, operatie of PTSS. 

Toepassing en meerwaarde:  Zowel de aura als de chakra's kunnen door een shock uit balans zijn geraakt. Zo voelt iemand zich na een ongeluk bijvoorbeeld 'nooit meer dezelfde' of voelt zich als 'een wandelende bom'.  Deze patronen zijn in het energetisch veld terug te vinden. Een nieuw evenwicht kan worden uitgenodigd door gebruik van gerichte technieken.  Als de 'haralijn' (energiestroom tussen voeten en kruin) uit balans is of wanneer er een 'gat' in de aura zit, zal de hoeveelheid levensenergie worden belemmerd. Wanneer je de impact in het energieveld zelf kan opsporen, kun je een gat gericht weer helpen dichten en een nieuwe balans uitnodigen.

Wat je leert: Wat is de invloed van hersengolven en -activiteit rondom dit thema. De middag leren we de haralijn te meten en te balanceren. We wisselen een behandeling met elkaar uit. Alles is mooi te combineren met je bestaande kennis en eigen praktijk. 

Doelgroep: Iedere energetisch of complementaire zorg student of therapeut die zich in het betreffende thema wil verdiepen, ook van andere stromingen, is van harte welkom.  Heb jij geen Healing Touch gedaan, maar wel energetisch therapie? Neem dan contact met ons op voor een kort intakegesprek, zodat de groep vanuit één basislijn kan starten. 

Docent: Wietzke van Oene, Healing Touch en biorelease docent, biodynamisch lichaamstherapeut, ervaringsdeskundige 

Je ontvangt een deelnamebewijs met 7 bijscholingsuren voor deze Masterclass. Vraag jouw beroepsorganisatie of zij de Masterclass erkennen als professionele bijscholing.

Kosten: € 125, incl. werkboek, thee/koffie/lunch. Met HT studiejaarpas 10% korting.

Locatie: Haarlem. 

Alle Masterclasses zijn op een vrijdag of zaterdag of zondag van 9.30 uur tot uiterlijk 17.00 uur. 

Is dit een inspirerende bijscholing die jouw ervaring / praktijk kan verdiepen en kan bijdragen tot jouw bijscholingspunten? Vraag dan jouw beroepsorganisatie de Masterclass ook te erkennen als bijscholing, net zoals de BATC, CAT, SBLP dat ook doen.

Aanmelden via inschrijfformulier.

Lees deze link over HT & PTSS