WERELDWIJD ERKENDE OPLEIDING IN COMPLEMENTAIRE ZORG

T 06 - 21 59 10 22    info@healingtouch.nl

Meten = Weten 1

Masterclasses zijn altijd praktijk gericht. De doelstelling is ervoor te zorgen dat je de aangeboden stof leert en het geleerde kunt toepassen. Naast de behandelde theorie zal er over het algemeen ook tijd worden besteed aan de uitvoering. Je krijgt oefeningen en voorbeelden die dit onderstrepen zodat het een goed beeld geeft over de toepassing. 

Meten is Weten 1:

Tijdens de hoofdmodules 1 en 2 leert de Healing Touch student om o.a. met een pendel als diagnostisch middel de situatie van het menselijk energielichaam voor en na een behandeling te meten. Deze eendaagse masterclass gaat hier dieper op in.  

Hoe werkt een pendel? Waarom beweegt de pendel terwijl jij geen beweging maakt? Dit zijn meteen de moeilijkste vragen om te beantwoorden. Er zijn uitgebreid studies naar gedaan. Met de verklaringen die er nu zijn kun je een boek vullen. Een belangrijke peiler voor de uitleg van de werking van de pendel is de Kwantum-mechanica. Die gaat er van uit dat alles energie is. Werkelijk ALLES. En die energie bestaat uit golven en deeltjes die steeds bewegen en zich vertalen in trillingen. 

Kortom: je werkt met energie, met trillingen, met de metafysica. De pendel is een vertaling, een concretisering van die energie. En dat maakt de pendel een geweldig mooi instrument om mee te werken. Naast de pendel kunnen we ook de kwaliteit van energie meten met de zgn. Bovismeter. Ook deze manier van meten en weten komt tijdens deze Module aan bod. 

De dag valt binnen het door de SNRO geaccrediteerde scholingstraject tot Healing Touch Therapeut voor 7 bijscholingspunten. Andere zorgprofessionals zijn, na een korte telefonische intake, ook van harte welkom om hun diagnostische vaardigheden te verdiepen. 

Kosten en aanmelden via Agenda