WERELDWIJD ERKENDE OPLEIDING IN COMPLEMENTAIRE ZORG

T 06 - 21 59 10 22    info@healingtouch.nl

Meten = Weten 1

Onze Masterclasses zijn zowel theoretisch als praktijk gericht. De doelstelling is ervoor te zorgen dat je de aangeboden stof leert en het geleerde kunt toepassen. Naast de behandelde theorie zal er over het algemeen ook tijd worden besteed aan de uitvoering. Je krijgt oefeningen en voorbeelden die dit onderstrepen zodat het een goed beeld geeft over de toepassing. 

Meten is Weten 1:

Tijdens de hoofdmodules 1 en 2 leert de Healing Touch student om o.a. met een pendel als diagnostisch middel de situatie van het menselijk energielichaam voor en na een behandeling te meten. Deze eendaagse masterclass gaat hier dieper op in.  

Uitgangspunten: Je bent bekend met een pendel, met energie, met trillingen en het woord metafysica is je bekend. De pendel is een vertaling, een concretisering van die energie. En dat maakt de pendel een geweldig mooi diagnostisch instrument om mee te werken.

Toepassing en meerwaarde: Wil je je vaardigheden met een pendel verdiepen? Leren hoe je de aura en chakra's kan meten? Wat beweegt de pendel terwijl jij geen beweging maakt? Energetische metingen roepen vaak moeilijke vragen op om te beantwoorden. Er zijn uitgebreid studies naar gedaan. Een belangrijke peiler voor de uitleg van de werking van de pendel is de Kwantum-mechanica. Die gaat er van uit dat alles energie is. Werkelijk ALLES. En die energie bestaat uit golven en deeltjes die steeds bewegen en zich vertalen in trillingen. Met de pendel zullen we ook de kwaliteit van energie leren meten met de zgn. Bovismeter. 

Wat je leert: 

  • De pendel als diagnostisch middel te gebruiken. 
  • Energetisch vocabulaire aan te vullen volgens de erkende NANDA diagnose van een ongebalanceerd energieveld (North American Nurses Association).
  • Ontwikkel je meer ruimte en begrip over energie blokkades.
  • Kun je energie uitnodigen om specifieke blokkades in de aura of chakra's meer te helpen ontspannen. 

Doelgroep
Geïnteresseerden in energie therapie en persoonlijke ontwikkeling, natuurlijk / integraal, studerende of werkende therapeuten, voetreflexologen, coaches, counselors, psychosociaal hulpverleners, maatschappelijk werkers, hypno-/massage-/regressietherapeuten en andere paramedici.

- Docent: Wietzke van Oene, CHTP/I
- Opgave via inschrijfformulier  (Let op: de Masterclass van maart is verschoven naar 19 september)

De dag valt binnen het door de SNRO geaccrediteerde scholingstraject tot Healing Touch Therapeut voor 7 bijscholingspunten. Andere zorgprofessionals zijn, ook van harte welkom om hun diagnostische vaardigheden te verdiepen.