WERELDWIJD ERKENDE OPLEIDING IN COMPLEMENTAIRE ZORG

T 06 - 21 59 10 22    info@healingtouch.nl

Wat is Healing Touch

Healing Touch is niet alleen een verzamelnaam van energetische interventies binnen de Complementaire Zorgsector. Het gaat veel verder, want wij zijn immers zelf muldi-dimensionale wezens en bestaan uit energie. We hebben een enorm potentieel dat we mogen wakker maken. 

We doen het vaak al van nature: een hand op een plek leggen voor ontspanning, rust en healing. Daardoor nodigen we ongemerkt het zelfregulerend vermogen uit. De stille kracht van aanraking is een wezenlijke ontmoeting en opent een liefdevol gevoel naar jezelf en de ander.

Tijdens onze opleiding ontwikkel je jouw intuïtie, aangevuld met nieuwe kennis en vaardigheden. Jouw kwaliteiten worden aangewakkerd en  krijgen weer handen en voeten. Je wordt je meer bewust van jouw kracht om volledig aanwezig te zijn. Het hoofd en hart werken voor altijd weer samen. Reden genoeg om verder te lezen. 

Wat en hoe leer je?

In deze opleiding leer je om de aura, chakra’s en de haralijn waar te nemen en de functie en energetische patronen te begrijpen. Tegelijkertijd is er alle ruimte voor de ontwikkeling van je eigen intuïtie en vaardigheden.

Daarvoor beginnen bij de basis: jezelf. Hoe lichter je zelf wordt, hoe meer de energie kan stromen. Energetische knelpunten worden opgespoord en je kan weer stromen. Dit leidt niet alleen tot ontspanning, verlichting en mogelijke pijnvermindering, maar is een belangrijke basis om zelf met energie te gaan werken. De geleide mediaties en visualisaties voor jezelf helpen om jouw lichtpunt te laten schijnen en uitbreiden.  

Theorie en praktijklessen behandelen energetische patronen en mooie technieken om met het subtiele lichaam (aura, chakra's, hara) te werken. Je wisselt behandelingen met elkaar uit. Je maakt tussentijdse mondelinge en schriftelijke opdrachten en maakt deel uit van een intervisiegroep, ondersteund door studiebegeleiding tijdens de praktijkochtenden. 

Het eerste jaar is bijzonder geschikt om vanuit ambitie en passie kennis te maken met energetische healing. Je zal jouw persoonlijke diepgang en eigen intuïtie meer dimensonaal ontwikkelen. 

Wil je professioneel met anderen leren werken, dan vervolg je het hele studietraject.

De kosten voor de opleiding werden inmiddels uit hoofde van om- of bijscholing via o.a. Ministerie van Defensie en OLVG e.a. instellingen aan de deelnemer vergoed. Informeer zelf even bij jouw werkgever of er een bijscholingsbijdrage is om je complementair bij te scholen.  

Spreekt dit je aan? Lees hier meer over jouw mogelijkheden  ....